Temple Rush

05.08.21
Anbefalet af Hanne Jensen

Brætspil for hele familien. Når man lige får fordelt kortene, alle brikkerne, får styr på hvad, der er hvad, så kører spillet. Man skal bygge templer på kortene, og ofte har børnene en fordel, da de nemmere kan se hvilke brikker, der skal bruges for at bygge templet på det pågældende kort.

Byggebrikkerne får man ved, at man slår med alle farver terninger på en gang, og så tager alle spillere den pågældende brik, der er på ens farve. Det er ikke kedeligt at spille, og man kan sagtens hjælpe hinanden med at vælge brikker, det eneste det går ud over er ens muligheder for at vinde.

Udfordrende og alsidigt – et godt brætspil der udfordrer os på flere parametre. Hvis man kan godt lide at skulle tænke lidt kreativt, få forskellige udfordringer/opgaver og bruge både krop og hjerne til at gennemføre spillet.

Børn ned til 7 år kan sagtens spille med, så det er et spil for hele familien.

Materialer
  • Spil

Temple rush

(2020)
Startskuddet har lydt til den årlige tempelbygger-konkurence. Men hvem snører hvem i kapløbet om at genopbygge De Fortabte Templer og sikre sig den dyrebare tempeldiamant? I et byggeeventyr med skjulte bomber, pludselige lynnedslag og magiske skjolde, er intet afgjort, før det sidste tempel er bygget
Læs mere
  • Spil

Temple rush

(2020)