Brætspil: Konario Kids

01.09.21
Anbefalet af Hanne Jensen

Et avanceret almindeligt vendespil. Det kan alle spille – men når man pludselig skal til at bruge alle sine sanser til at røre, lugte, mærke i et hul i kassen, så bliver det avanceret.

Spillet består af små æsker, en farve til hver af sanserne. Med følesansen skal man mærke forskellige emner nede i en æske, og samtidig huske, hvor den pågældende er. Med smagssansen skal man trykke en lille pastil ud, og igen er der forskellige smage, man skal huske, og igen huske hvor den er placeret.

Endnu et vendespil, hvor man skal være kvik for at vinde over børnene, der som altid er enormt gode til at huske, hvor de forskellige brikker er placeret.

Spillet kan spilles på den nemme måde, hvor man vender farverne (en for hver af sanserne) opad, eller den svære, hvor de vender nedad, - uanset hvad, så er det svært at vinde over børnene.

Et sjovt spil for der kommer både grimme lugte og smage.

Kan spilles fra 5 år.

Materialer
  • Spil

Konario Kids

(2020)
Konario er et memory spil for sanserne. I Konario bliver sanserne udfordret. Spillet består af en række kuber, som man skal parre 2 og 2. Når man vender en kube, skal man bruge én af de fem sanser: Smage - lugte - se - føle - høre. Kuberne passer sammen parvis og det gælder om at finde netop de 2 kuber, der matcher hinanden
Læs mere
  • Spil

Konario Kids

(2020)