Cool Runnings

20.05.22
Anbefalet af Hanne Jensen

Her gælder det om at komme først i mål uden at ens isterning smelter. Man skal bruge en isterning til hver, en skål postevand, 1 tsk. salt, og så helt sikkert en klud. Der er jo vand med. Så det er måske godt at have en voksen med i starten.

Der medfølger en pipette til at fylde vand i bægerne, og når så vandet er frosset har man sine isterninger. Så placeres isterningerne i spillebrikkerne, og så er det med at komme først over målstregen, inden isen smelter.

Men der er masser at udfordringer. Man trækker kort, og her kan man komme ud for at modstanderen hælder vand på ens isterning, hæder salt på, eller må have lov til at puste varm luft på ens isterning. Men man har jo selv mulighed for at angribe ens modstandere med samme våben.

Så det er vigtigt at have en klud i nærheden, men helt sikkert et godt spil til sommervarmen og udendørs.

Alder: 8 år og opefter.

2 - 4 spillere.

Spilletid: Ca. 30 min.

Materialer
  • Spil

Cool runnings

(2019)
Cool runnings er et børnespil, hvor hver spiller har en lille minivogn, hvori man har en isterning. Derefter konkurrerer spillerne om at komme i mål, inden isterningen smelter. Det sjove er, at spillerne må angribe hinanden på forskellige måder. Man kan fx smide vand eller salt på modstandernes isklumper, så de smelter hurtigere
Læs mere
  • Spil

Cool runnings

(2019)