Worms Rumble PS4 - PlayStation

01.12.21
Anbefalet af Hanne Jensen

Worms Rumble er et fint spil, som man kan bruge til at koble af med i nogle timer. Det er nemt at kaste sig ud i, lyder godt og har en fed visuel stil, og så indeholder det en masse sjove tilpasningsmuligheder. Men mest af alt så fanger det den galskab, der gør serien til noget særligt.

Det er næsten ikke til at tro, at Worms-serien nu er 25 år gammel. Det virker næsten som i går, at man sad og lod missiler regne fra luften, mens flyvende får bragte ødelæggelse til de fjerneste egne af de kreative baner, så ingen orme kunne føle sig sikre.

Worms Rumble har kamp i realtid! Kæmp mod op til 32 spillere, hvor det er muligt at købe masser af ekstra våben, skind, tøj, tilbehør og følelser.

Særligt er ormene blevet mere atletiske for at passe ind i den dynamiske spillestil. De kan bevæge sig lynende hurtigt, hoppe som en olympisk atlet, og endda krølle sig sammen i en bold og rulle. Det betyder alt sammen, at Worms nu er mere kaotisk end nogensinde før. Man hopper ind i en lobby med 32 spillere, og på under 10 minutter er det hele ovre. Rent blodbad.

Hvis du leder efter et simpelt og sjovt spil at spille med dine venner, så rammer Worms Rumble plet, da det både er sjovt alene og i selskab.

Materialer
  • Playstation 4

Worms rumble (Playstation 4)

Af Team 17 Digital (2021)
32 orme, alle bevæbnet som regulære larve-Rambos har sat hinanden stævne i en arena. 32 ormer sig ind og kæmper indtil der kun står én vinder tilbage. Har du reflekserne og arsenalet til at blive top-orm eller er du dømt til at ende som fugleføde? Fra 7 år
Læs mere
  • Playstation 4

Worms rumble (Playstation 4)

Af Team 17 Digital (2021)