BY, LAND, FLOD - KORTSPIL

20.05.22
Anbefalet af Hanne Jensen

Kan du nævne en madret, som begynder med L her og nu? Eller en film, der begynder med T? Så har du en god chance for at løbe med sejren i dette selskabsspil!

By, Land, Flod er et medrivende og tempofyldt spil, som lynhurtigt bliver den nye favorit i spilsamlingen!

Der er masser af temaer/emner, og så er der bogstavkort. Først vendes et temakort, der er to farver, rød og blå, læs svær og knap så svært, og derefter vendes et bogstav kort, og så skal man nævne et ord, svarende til temakortet som startet med bogstavet, der er vendt.

Det lyder måske ikke så svært, men når man vender ”Kan være allergifremkaldende” og så bogstavet ”K”… så blev der lidt stille om bordet.

Der bliver kamp til stregen, for der er kun 3 point i puljen for hver runde - der uddeles 1 point for korrekt svar, så det er med at være hurtig! Man vælger selv hvor længe man vil spille, om det er til 20 point, eller man har været alle bogstaverne igennem, eller når man har kørt 500 km, spillet er perfekt til bagsædet af bilen, når man skal på ferie.

Et festligt og udfordrende spil uden en masse besværlige regler. Perfekt spil til festen, middagen eller en hyggeaften med familie og venner!

Alder: fra 6 år

Antal spillere: 2-12 spillere

Spilletid:15-45 minutter

Materialer
  • Spil

By, land, flod

(20??)
Vend et temakort samt et bogstavkort, og lad spillet begynde. Det gælder nu om at finde svar, der begynder med det rigtige bogstav og samtidig passer til temaet. Der bliver kamp til stregen, for der er kun 3 point i puljen for hver runde - der uddeles 1 point for et korrekt svar, så det er med at være hurtig
Læs mere
  • Spil

By, land, flod

(20??)