Brætspil: Gurli Gris – Skattejagt

20.05.22
Anbefalet af Hanne Jensen

Hjælp Gurli Gris med at finde den begravede skat. Her er den 3-åriges første brætspil. Det er kendte figurer som alle børn kender fra TV, hun og hendes venner skal finde skatte og lære at komme rundt på et spillebræt.

Gurli Gris og hendes venner er på brikkerne, så hvis man har flere børn med, er det altid en kamp at få lov at være Gurli eller Gustav.

I stedet for terning er der et lykkehjul, hvor man drejer og flytter brikken, enten 1, 2 eller 3 brikker frem. De fleste 3-årige kan tælle til 3, og hvis man lander på en mudderpøl, må man hoppe til en anden mudderpøl på brættet. Når man lander på en plads med et x må man vende en af skattebrikkerne, og de passer til billederne på det skattekort, man har fået udleveret.

Når alle 6 felter på skattekistekortet er fyldt med skattebrikker, har man vundet.

Sjovt spil, som en 3-årig kan overkomme, lidt af en udfordring, når barnet hellere ville have min skattekiste end sin egen dinosaur-brik, men det kommer med træning og jo flere gange man spiller spillet.

Materialer
  • Spil

Skattejagt : Gurli Gris

(2017)
Hjælp Gurli Gris og hendes venner med at finde den nedgravede skat! Den første spiller, der samler alle seks dele af skatten vinder spillet
Læs mere
  • Spil

Skattejagt : Gurli Gris

(2017)