Brætspil: Arctic Race

01.09.21
Anbefalet af Hanne Jensen

Arctic Race er et racerløb hen over isen. Forestil dig at du skulle over en flod, og skulle hoppe via isflager, og så skal man være kvik, for pludselig glider man forbi, der hvor man troede man kunne hoppe i land.

Man får 5 ræserkort, brikker som skal hen over isbanen og isflagerne, og i midten er floden, hvor de store ”isflager-plader” ligger og skubbes gennem banen.

Selvom man har både ræserkort og massere brikker at flytte med, så har ens modstandere jo det samme, og man skal passe på, når man når til slut på floden, det er der ens isflage kan risikere at ryge ud af brættet, og så starter man forfra med ens brikker. Ens modstandere har det med, gerne at ville se en ryge over kanten.

Arctic Race er designet af danskeren Ulrik Morten Madsen og produceret i Danmark af Danspil. Spillet vandt den flotte pris Guldbrikken, for Årets Familiespil i 2020.

Det kan spilles af 2-6 spillere, af børn fra 8 år, og et spil tager ca. 30 min, alt afhængig af om man ryger ud flere gange.

Materialer
: Arctic race
  • Spil

Arctic race

(2020)
Arctic race er et løb henover isen. Hop op på isflagerne og læg den rigtige strategi, skyd genvej gennem det arktiske univers for at blive den første der kommer over målstregen. Ryk en af dine 5 forskellige løbsdeltagere, men pas på ikke at blive skubbet ud af dine modstandere, så du skal starte forfra
Læs mere
  • Spil

Arctic race

(2020)