codenames

Codenames: tab eller vind

18.12.18
det er sjovt at gætte med.

Find din indre spion frem kast dig ud i dette spil sammen med dine medspioner.

Spillet er for børn fra 14 år og opefter, yngre deltagere kan sagtens være med. Det er et forholdsvis hurtig spil, der kan spilles på ca.15 min. Det kan bruges som selskabspil sammen med både venner og familie.

Codenames går ud på at der er 2 spionmestre, der bliver udpeget en fra hvert hold, som bliver den der skal have det store overblik. Spionmestrene kender alle 25 agenters hemmelige identiteter, men deres medspioner kender kun agenternes kodenavne. Det gælder om at finde alle sine egne agenter ved at ens egen spionmester giver ledetråde, som kan sættes i forbindelse med et eller flere kort på bordet. For holdene gælder det om at undgå fjendtlige spioner ergo modstanderens agenter, men frem for alt gælder det om at undgå lejemorderen.

Man kan læse mere om selve spillet inde på:

http://www.papskubber.dk/braetspil/codenames

Materialer
Vlaada Chavátil: Codenames
  • Spil

Codenames

Spil. To rivaliserende spionchefer kender den hemmelige identitet på 25 agenter. Deres holdkammerater kender kun agenterne ved deres KODENAVNE. I Codenames dyster to hold om at se, hvem der først kan få kontakt med alle deres egne agenter. Og alle forsøger at undgå snigmorderen
Læs mere
  • Spil

Codenames