Brætspil: Terraforming Mars
Brætspil: Terraforming Mars

Brætspil: Terraforming Mars

26.05.20
Anbefalet af bibliotekar Mette Quist

Dette er et strategispil for voksne, og børn fra 12 år kan også spille med, men spillet er udfordrende, så det kan være svært at fange det hele, der bør i hvert fald være en voksen til at hjælpe.

De fleste strategispil har en tendens til at være spil, man kan spille i flere timer, og sådan er det også med Terraforming Mars.

Selve spillet handler kort fortalt om, at en række firmaer her på Jorden ønsker at gøre Mars mere beboeligt, derfor er det spillerens opgave at repræsentere hver af disse firmaer. Det er ikke et samarbejdsspil, men et kapløb om at skaffe flest point.

Hvis man gerne vil lærer mere om spillet inden, I låner det med hjem, (der er en vejledning med i kassen), så kan man følge linket nederst på siden, hvor der på engelsk forklares, hvordan man spiller, og hvordan man sætter pladen op. Så er du frisk på en udfordring, og vil du være et af de første mennesker på Mars? Så skal du prøve Terraforming Mars.

https://www.youtube.com/watch?v=n3yVpsiVwL8

Materialer
GennemseGennemse
  • Spil

Terraforming Mars (Dansk tekst)

(2019)
Spil. Strategispil. En række firmaer igangsætter store projekter for at gøre Mars beboelig. Hver spiller styrer et af...
Læs mere