Spioner på missioner
Spioner på missioner

Spioner på missioner

17.03.21
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Animationsfilm om verdens sejeste spion Lance Sterling, der kun vil arbejde alene, men da han efter en mislykket mission får stjålet sin identitet af superskurken Killian, bliver Lance nødt til at arbejde sammen med den nørdede opfinder Walter. For børn og voksne, der er til spioner, fart og spænding. Kan ses af børn fra 7 år og opefter.

Drengen Walter er en speciel opfinderdreng og alle synes han er underlig, men da han kommer til at arbejde for Lance Sterling - mesterspionen, ændres hans liv markant. Walter har opfundet en måde at blive usynlig på, og Lance har brug for at blive usynlig, da alle agenter er efter ham, men i stedet bliver Lance forvandlet til en due. Det viser det sig, at Lance i den grad får brug for alle Walters sjove og finurlige opfindelser. Walter ønsker nemlig at revolutionere spionbranchen med opfindelser, der bringer folk sammen frem for at skade dem. Sammen med Lance sætter de nye standarder for det at være spion. Animationsfilmens svar på James Bond for hele familien. Figurerne er herlige, opfindelserne skægge og historien god og lavet af folkene bag bl.a. Ice Age og Ferdinand.

Tags
Materialer
  • Dvd

Spioner på missioner

Mesterspionen Lance vil arbejde alene, men da han en dag forvandles til en due, får han brug for opfinderes Walters helt specielle opfindelser, og sammen tager de på en helt særlig færd
Læs mere
  • Dvd

Spioner på missioner