Buster Oregon Mortensen

07.03.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Det er sommerferie og Buster på 11 år har både planer om at vinde et talentshow og vinde Joannas kærlighed! Komedie tilsat lidt drama for hele familien. Baseret på Bjarne Reuters populære karakter Buster Oregon Mortensen. Historien om Buster blev første gang udgivet i 1979, filmatiseret i 1984 og genudgivet i sidste år i forbindelse med en ny filmatisering af Bjarne Reuters roman.

Vi er i Brønshøj og her møder vi Buster og hans familie; den arbejdsløse far, moderen der læser til sygeplejerske og den haltende lillesøster. Både Buster og hans lillesøster Ingeborg bliver drillet i skolen for at være anderledes, for Buster elsker at trylle og viser det gerne på alle tidspunkt. Den ældre Hr. Larsen hjælper Buster med at lære at trylle og midt i det hele bliver Buster forelsket i pigen Joanna. Buster har planer om at deltage i et talentshow som tryllekunster, men alt ændrer sig da Hr. Larsen bliver indlagt - han er gammel og syg. Men måske kan kærligheden og magien hjælpe?

En herlig og rørende nyfilmatisering af Reuters dejlige fortællinger om Buster. Det er lykkes for filmskaberne at skabe en moderne setting for en klassisk fortælling om at være anderledes. I hovedrollen som Buster er Manfred Weber Cortzen noget af et fund og filmen har den helt ægte kombination af magi, sødme og alvor. En fin oplevelse for hele familien.

Materialer
  • Dvd

Buster Oregon Mortensen

Det er sommerferie og Buster på 11 år har både planer om at vinde et talentshow og vinde Joannas kærlighed! Komedie tilsat lidt drama for hele familien. Baseret på Bjarne Reuters populære karakter Buster Oregon Mortensen
Læs mere
  • Dvd

Buster Oregon Mortensen