Smagen af sult film

07.03.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Drømmen om en Michelin stjerne fylder alt i Carsten og Maggis liv, indtil en anonym besked truer med at sprænge deres liv i småstykker. En film om vilde ambitioner og fortærende kærlighed for alle over 15 år.

Da den raffinerede kokkespire Carsten (Nikolaj Coster-Waldau) møder Maggi, får hans liv med ét to livslange formål. Parret forelsker sig hovedkulds i hinanden og stifter familie, og Maggi inspirerer Carsten til at forfølge sine kulinariske ambitioner med den forjættende Michelin stjerne som ledestjerne. Men de to livsbaner er ikke altid forenelige, for Carsten er villig til at arbejde solen sort for at lykkes med deres restaurant. En dag lander der en anonym besked på hans skrivebord, som er en konsekvens af fravalget af familielivet frem for kokkedrømmen, og den truer med at trække tæppet væk under den lille familie.

Fortællingen befinder sig i krydspunktet mellem kærlighedsdrama og thriller og folder sig langsomt ud og det gør at tempoet er en smule på den langsomme side, og selv om dramaet til tider er søgt, er det en spændende og rørende film om selvopofrelse og svigt.

Tags
Materialer
  • Dvd

Smagen af sult

Drømmen om en michelinstjerne fylder alt i Carsten og Maggis liv, indtil en anonym besked truer med at sprænge deres liv i småstykker. En film om vilde ambitioner og fortærende kærlighed for alle over 15 år
Læs mere
  • Dvd

Smagen af sult