Tom & Jerry - the movie

07.03.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Tom og Jerry er i New York. Her hvirvles de ind i historien om en ung pige, der svindler sig til at blive ansat til at arrangere et kendisbryllup på et af byens fineste hoteller. For børnefamilier fra ca. 5 år.

Filmen er en spillefilm med skuespillere, der foregår i New York tilsat et animeret lag, således at Tom og Jerry samt en masse andre dyr er tilføjet som animationer, der interagerer med skuespillerne. Tom og Jerry jager hinanden, som de altid har gjort, men i denne historie er der tilføjet et prægtigt kendisbryllup, hvor hovedpersonen Kayla snyder sig til stillingen med at arrangere brylluppet. Planlægningen af brylluppet går ikke som planlagt, så Kayla prøver at få en aftale med Tom - og det kan jo næsten kun gå galt.

Historien er meget tynd og det er lidt synd at det sjove makkerpar Tom og Jerry bliver trukket ind sådan en gang tynd sødsuppe.  Mange af animationerne er dog flotte og musikken god.

Materialer
Tim Story (f. 1970-03-13), Alan Stewart (f. 1960), Kevin Costello: Tom & Jerry - the movie
  • Dvd

Tom & Jerry - the movie

Tom og Jerry er i New York. Her hvirvles de ind i historien om en ung pige, der svindler sig til at blive ansat til at arrangere et kendisbryllup på et af byens fineste hoteller. For børnefamilier fra ca. 5 år
Læs mere
  • Dvd

Tom & Jerry - the movie