Clifford - den store røde hund

05.05.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Emilys verden vendes på hovedet, da hun og moren flytter til en ny by. Tingene bliver ikke nemmere, men måske heller ikke værre, da Emily får følgeskab af en lille rød hundehvalp, som på en nat vokser sig gigantisk stor. En hyggelig familiekomedie for hele familien.

Emily er flyttet til New York med sin mor, og det betyder, at hun skal på en ny skole, som desværre er fyldt med lede snobber. Da moren skal ud at rejse på grund af sit arbejde, skal Emily passes af sin umodne og uansvarlige onkel, som dog lover at passe godt på sin niece og for en gang skyld ikke komme ud i problemer. Men det er lettere sagt end gjort, for da en lille rød hundehvalp, som viser sig at have magiske egenskaber, hopper op i Emilys taske, kommer de alle ud på et vildt eventyr.

En sød og charmerende film, som kan nydes af små og større børn alene, men er også oplagt til en filmaften for hele familien. Filmen er baseret på tegnefilmen af samme navn.

Tags
Materialer
  • Dvd

Clifford - den store røde hund

Emilys verden vendes på hovedet, da hun og moren flytter til en ny by. Tingene bliver ikke nemmere, men måske heller ikke værre, da Emily får følgeskab af en lille rød hundehvalp, som på en nat vokser sig gigantisk stor. En hyggelig familiekomedie for hele familien
Læs mere
  • Dvd

Clifford - den store røde hund