Pinocchio

07.01.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Snedkeren Gepetto vil lave den flotteste trædukke, der nogensinde har set dagens lys, og da han tilfældigvis får fingre i en magisk træstamme, bliver Pinocchio født. Snedkeren elsker sin lille trædreng, og Pinocchio elsker sin far, men Pinocchio er så nysgerrig på verden, at han har svært ved at følge de anvisninger, han får. Pinocchio tror, at han er en rigtig dreng, men han lever i grænselandet mellem eventyret og menneskenes verden, men hans eventyr starter først rigtigt, da han pjækker fra skolen og falder i kløerne på en omrejsende brutal dukkefører. Pinocchio må vinde sin frihed, og langt væk hjemmefra begiver han sig nu ud på en lang og farlig hjemfærd, hvor eventyr og alvor lurer bag hver en lille træstub.

Filmen følger det originale bogforlæg fra 1883 og fremstår vedkommende og tidssvarende. En stor oplevelse, som hele familien kan nyde og kan ses fra 7 år.

Materialer
  • Dvd

Pinocchio (Ved Matteo Garrone)

Verden er et mysterium for trædukken Pinocchio, som tror, at han er en rigtig dreng og samtidig lever i grænselandet mellem eventyret og menneskenes verden. En eventyrfilm for hele familien. Fra 7 år
Læs mere
  • Dvd

Pinocchio (Ved Matteo Garrone)