Boss baby - det bli'r i familien

05.05.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

De to brødre Tim og Ted er desværre vokset fra hinanden og har mistet kontakten. Men da Tims datter, Tina, skal løse en opgave for Babycorp bliver de nødt til at samarbejde. Familie-animationsfilm fra ca. 7 år.

Tim, som vi første gang mødte i The boss baby, er blevet voksen og bor sammen med sin kone og to børn. Tim er hjemmegående husfar, der nyder at bruge sin fantasi sammen med baby Tina og skolebarnet Tabitha, mens Tims lillebror, Ted nu for alvor er blevet chef. De to brødre er langsomt gledet fra hinanden, men alt ændrer sig da baby Tina afslører, at hun er agent fra Babycorp. Tina har brug for hjælp til at afsløre den mystiske skoleinspektør Dr. Armstrong, der vil skabe en verden styret af babyer. Nu må Ted og Tim infiltrere skolen "forklædt" som babyer, men vil det lykkes de to brødre at lægge fortiden bag sig og samarbejde om at redde verden?

Tags
Materialer
Tom McGrath, Michael McCullers: Boss baby - det bli'r i familien
  • Dvd

Boss baby - det bli'r i familien

De to brødre Tim og Ted er desværre vokset fra hinanden og har mistet kontakten. Men da Tims datter, Tina, skal løse en opgave for Babycorp bliver de nødt til at samarbejde. Familie-animationsfilm fra ca. 7 år
Læs mere
  • Dvd

Boss baby - det bli'r i familien