Cruella

14.01.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Vil du gerne vide hvorfor Cruella de Vil blev, som hun gjorde? Så har denne film svaret!

Vi starter med at møde den lille pige Estella (der har halvt sort, halvt hvidt hår), der mister sin mor og derefter springer vi frem i tiden til 1970'ernes London. Estelle er blevet en ung kvinde, og hun er i en tyvebande sammen med hendes to venner, Jasper og Horace. De stjæler og bedrager, men Estelle har andre planer, hun vil nemlig gerne være tøjdesigner! Så da hun støder på den legendariske tøjdesigner Baroness von Hellman, tager Estelles liv en ny drejning og Cruella de Vil bliver skabt.  Liveaction-film baseret på karakterer fra Disneys klassiker One hundred and one Dalmatians.

En ganske overrumplende og underholdende film. Ideen om at fortælle Cruellas baggrundshistorie og London i 1970'erne (med både musikken og stilen) sidder lige i skabet. Derudover er filmen meget velspillet og er både morsom og spændende. Kan både nydes af voksne og de store børn fra 11 år.

Materialer
Vil du gerne vide hvorfor Cruella de Vil (hende skurken fra "101 Dalmatinere") blev som hun gjorde? Så er denne film, med rigtige mennesker, svaret! En skæv blanding mellem komedie og spænding, tilsat herlig musik, bestemt ikke for de mindste børn. Kan både nydes af voksne og de store børn fra 11 år
Læs mere