Familien Addams 2

02.05.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Den skrækkelige og uhyggelige familie Addams er tilbage igen, og nu er familiekvalitetstid i fokus. Sjov og underholdende animationsfilm til børn fra 7 år.

I familie Addams er ungerne ved at blive store og især den mutte datter Wednesday er begyndt at trække sig fra familiemåltiderne. Da familien bliver opsøgt af en advokat, der hævder at Wednesday er blevet forbyttet, da hun blev født, får far Gomez fat på en autocamper. Nu stikker hele familien Addams af på roadtrip gennem USA. Dette går ikke stille for sig, og den gale videnskabsmand Hr. Sær følger efter dem, da han hævder at Wednesday er hans datter, men han har ikke rent mel i posen.

Dette er et glædeligt gensyn med alle karaktererne fra The Addams Family. Der sker rigtig meget i filmen, og da historien om Wednesday får plads, bliver filmen endnu bedre og underholdende.

Tags
Materialer
Greg Tiernan, Conrad Vernon, Dan Hernandez: Familien Addams 2 GennemseGennemse
  • Dvd

Familien Addams 2

Af Greg Tiernan, Conrad Vernon, Dan Hernandez (2022)
Den skrækkelige og uhyggelige familie Addams er tilbage igen, og nu er familiekvalitetstid i fokus. Sjov og underhold...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Dvd

Familien Addams

Af Conrad Vernon, Greg Tiernan, Erica Rivinoja, Matt Lieberman (2020)
Ægteparret Gomez og Morticia Addams flygter til New Jersey i et stort og skummelt hus der er placeret på en bakke - e...
Læs mere