Familien Addams 2

02.05.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Den skrækkelige og uhyggelige familie Addams er tilbage igen, og nu er familiekvalitetstid i fokus. Sjov og underholdende animationsfilm til børn fra 7 år.

I familie Addams er ungerne ved at blive store og især den mutte datter Wednesday er begyndt at trække sig fra familiemåltiderne. Da familien bliver opsøgt af en advokat, der hævder at Wednesday er blevet forbyttet, da hun blev født, får far Gomez fat på en autocamper. Nu stikker hele familien Addams af på roadtrip gennem USA. Dette går ikke stille for sig, og den gale videnskabsmand Hr. Sær følger efter dem, da han hævder at Wednesday er hans datter, men han har ikke rent mel i posen.

Dette er et glædeligt gensyn med alle karaktererne fra The Addams Family. Der sker rigtig meget i filmen, og da historien om Wednesday får plads, bliver filmen endnu bedre og underholdende.

Tags
Materialer
  • Dvd

Familien Addams 2

Den skrækkelige og uhyggelige familie Addams er tilbage igen, og nu er familiekvalitetstid i fokus. Sjov og underholdende animationsfilm til børn fra 7 år
Læs mere
  • Dvd

Familien Addams 2

  • Dvd

Familien Addams

Ægteparret Gomez og Morticia Addams flygter til New Jersey i et stort og skummelt hus der er placeret på en bakke - en tidligere anstalt for psykisk syge! 13 år senere har de to børn, men en reality-vært truer med at ødelægge deres rolige liv!
Læs mere
  • Dvd

Familien Addams