Hvor kragerne vender film

07.03.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Forfatteren Laura eller Irina, som hun hedder nu, vender modvilligt tilbage til sit barndomshjem i Jylland, da hendes bror skal giftes. Laura har distanceret sig fra familien og det kommer derfor som noget af et chok, at broderen skal giftes med hendes gamle plageånd Catrine, der også har indyndet sig hos moderen.

Hjemkomsten ripper op i en masse sårede følelser og stemningen er generelt akavet og dårlig, med mange små og store sammenstød. Irina føler sig svigtet af forældrene, der har svært ved at acceptere hendes forandring og samtidig savner hun samhørigheden og de gode stunder og kæmper desperat for at forene fortid og nutid.

Humoristisk, varm og underholdende film om at gøre op med fortiden og de fordomme vi allesammen har overfor hinanden. Fronterne er trukket hårdt op når storby og provins mødes, og de mange forskelligheder kan godt føles en smule karikerede. For alle, der holder af menneskelige dilemmaer.

Tags
Materialer
  • Dvd

Hvor kragerne vender (Ved Lisa Jespersen)

Komediedrama om den unge forfatter Laura, der modvilligt vender hjem til barndomslandet, da hendes bror skal giftes. Laura må træffe en række valg, da hun konfronteres med sin opvækst, men måske er det ikke for sent, at genvinde sin plads i familien. For alle, der holder af menneskelige dilemmaer
Læs mere
  • Dvd

Hvor kragerne vender (Ved Lisa Jesper...