Scoob!
Scoob!

Scoob!

17.03.21
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard Lindstrøm

”SCOOB!” fortæller historien om, hvordan de bedste venner, Scooby og Shaggy, mødte hinanden og hvordan de, sammen med Fred, Velma og Daphne, startede – den nu berømte – Mysteriebanden. Mange år senere med hundredvis af eventyr og opklarede mysterier i bagagen, står Scooby og vennerne nu overfor deres største og mest udfordrende mysterium nogensinde: nemlig superskurken Dick Dastardly, der planlægger at slippe spøgelseshunden, Cerberus, løs i verden. Mens Mysteriebanden kæmper mod tiden for at stoppe ”hundedommedagen”, opdager de, at Scooby har en hemmelig fortid og en episk skæbne i vente, der er større end nogen nogensinde havde forestillet sig.

Scooby-Doo & co. har eksisteret i over 50 år, og med denne nye computeranimerede version bliver universet virkelig opdateret. Tempoet er højt med mange fede effekter. I filmen bruges seriens amerikanske navne, hvilket er lidt forstyrrende for dem der er vant til de danske navne. Kan ses fra 7 år.

Tags
Materialer
  • Dvd

Scoob!

En hund er så absolut menneskets bedste ven i denne computeranimerede film om Mystery Inc., som fortæller hvordan Shaggy og Scooby-Doo mødte hinanden og derefter deltager i vilde eventyr. For yngre serieslugere (fra ca. 7 år)
Læs mere
  • Dvd

Scoob!