Familien Bigfoot
Familien Bigfoot

Familien Bigfoot

26.03.21
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

Animationsfilmen 'Familien Bigfoot' er en fortsættelse til familiefilmen Bigfoot Junior fra 2017, der handler om Adam, hvis far er en Bigfoot.

Adam, der har arvet nogle af faderens evner (som at kunne tale med dyr og løbe meget hurtigt), forsøger at finde sin plads i skolen. Bigfoot er imidlertid blevet berømt, og han vil gerne bruge sin nye status til at gøre noget godt. Han beslutter sig derfor at demonstrere imod et firma, som vil bore efter olie i et naturreservat i Alaska. Bigfoot forsvinder dog pludseligt sporløst, så Adam og gruppen af hans dyrevenner indleder en spektakulær redningsaktion at finde ham og samtidig afsløre de løgne, som bossen bag olieboringsfirmaet står bag.

Animationerne er fremragende, og det er plottet også. Vi går fra familiekomedie, til roadmovie til rendyrket action/spionfilm. Karaktererne er sjove, og det er en film som hele familien kan se samlet. Og så har den en vigtig pointe i forhold til, at vi skal passe på vores natur. Kan ses fra 7 år.

Tags
Materialer
  • Dvd

Familien Bigfoot

Familien Bigfoot kommer ud på et spektakulært eventyr, da far Bigfoot pludselig forsvinder i Alaska! Animationsfilm, med et vigtigt budskab, til hele familien
Læs mere
  • Dvd

Familien Bigfoot