Ellevilde Ella
Ellevilde Ella

Ellevilde Ella

17.12.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard Lindstrøm - Tilgængelig på Filmstriben.dk

Familiefilm baseret på tegneserien af samme navn om lille, herlige Ella, der elsker cirkus, men mest af alt sin bedste ven Mikkel. For de mindste filmseere og deres forældre.

Ella er vild med cirkus og sammen med sin bedste ven Mikkel arrangerer hun en cirkusaften, hvor familie, venner og naboer hver især skal optræde med et cirkusnummer. Lige netop denne dag flytter en ny dreng, Johnny, til kvarteret og han vil også gerne være bedsteven med Mikkel. Det udvikler sig til rivalisering, og pludselig er Mikkel væk, og Ella og Johnny må hjælpes ad med at finde ham tids nok til, at cirkusshowet begynder.

Varm, hyggelig film for mindre børn med et godt budskab om venskabets stærke kraft.

Ellevilde Ella' er baseret på den populære tegneserie af samme navn om den livsglade Ella, som bor med sin far i Soltoppen højhusene. Den animerede film, der er skrevet af folkene bag Gnomeo& Julie, henvender sig til de yngste børn.

Tags
Materialer
Ella er vild med cirkus, men endnu mere vild med sin bedste ven Mikkel, som hun vil have helt for sig selv. Da der kommer en ny dreng i kvarteret, bliver Ella jaloux og står over for en stor udfordring
Læs mere