Wonder Woman 1984

17.05.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Wonder Woman er ikke en superhelt som alle andre. Bag DC-tegneserien om hende, hvor det hele begyndte, stod en progressiv doktor i psykologi, William Marston. I begyndelsen af 1940'erne ville han introducere en anden slags kvinde og superhelt end dem, man allerede kendte fra tidens mandsdominerede tegneserier, hvor kvinder mest var til pynt.

I 2017 var der premiere på Patty Jenkins' første, virkelig vellykkede film om figuren, Wonder Woman. En sådan succes kalder naturligvis på en efterfølger, og det har nu resulteret i ”Wonder Woman 1984”, som også er instrueret af Jenkins og har Gal Gadot i titelrollen. Wonder Woman, amazonen, halvguden og superhelten, der under sit borgerlige navn, Diana Prince, arbejder på Smithsonian, USA's nationalmuseum. Tre tyveknægte røver en smykkebutik, der handler med stjålne antikviteter. Wonder Woman er hurtig og stærk, og det varer ikke længe, før hun får stoppet de tre forbrydere, og FBI får overdraget de artefakter, som de stjal fra smykkeforretningen. FBI giver artefakterne videre til Dianas kollega på Smithsonian, gemmologen Barbara Minerva, der forsøger at finde ud af, hvad de er, og hvornår de er fra, deriblandt en mystisk sten, som også vækker Dianas interesse, og som senere viser sig at være i stand til at opfylde alle de ønsker, et menneske, der rører stenen, måtte have.

En af dem, der meget gerne vil have fat i den magiske sten, er den forgældede forretningsmand Maxwell Lord, der brændende ønsker sig at blive succesfuld og rig. Lords grådighed og hans mulighed for at opfylde egne og alle andre menneskers ønsker truer med at ødelægge verden, og det er op til Wonder Woman at forsøge at stoppe ham.

Tags
Materialer
  • Dvd

Wonder Woman 1984

Vi er tilbage i 1984. Her støder Wonder Woman både på en gammel flamme OG et par skurke. Actionfilm, mere specifikt til dem med interesse i superheltefilm i DC-regi
Læs mere
  • Dvd

Wonder Woman 1984