Mortal kombat

21.10.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Actionfilmen 'Mortal Kombat' er baseret på det populære kampspil af samme navn.

Filmen begynder med at en ninja og hans familie bliver dræbt af Ni Han, en mand med magiske is-kræfter. Men ninjaens slægt overlever alligevel, og i nutidens New York møder vi Cole Young (Louis Tan), en kærlig familiefar og talentfuld, men lidt aldrende MMA-fighter. Han er ninjaens efterkommer og er derfor født med et særligt modermærke, der viser sig at være en invitation til Mortal Kombat.

Jorden og adskillige parallelverdener, heriblandt den dæmon-fyldte the Outworld, kæmper i en regelmæssig turnering, som skal bestemme det retmæssigt herredømme over jorden. Hvis The Outworld vinder den næste turnering, får den lov til at invadere os.

Cole må slutte sig til en gruppe helte for at forsvare jorden til turneringen. Problemet er bare at kongen af the Outworld, sender sine folk gennem portaler for at dræbe alle jordens deltagere inden turneringen.

Tags
Materialer
  • Dvd

Mortal kombat (Ved Simon McQuoid)

Jordens skæbne ligger i hænderne på en udvalgt skare kampsportsfolk, der skal overvinde de uhyggelige skurke fra Outworld. For alle over 15 år, der holder af kampfilm og fantasy
Læs mere
  • Dvd

Mortal kombat (Ved Simon McQuoid)