Godzilla - king of the monsters

Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

Godzilla - king of the monsters

Godzilla er tilbage! Nogle onde monstre, og onde mennesker, truer menneskehedens eksistens og det er nu op til Godzilla at redde dagen! Monsterfilm spækket med vilde effekter. Fra 11 år.

 

Der er gået fem år siden sidste Godzilla-film (Ved Gareth Edwards) og en forsker har opfundet en maskine, der kan kontakte og måske styre de mange monstre som er gemt rundt omkring på Jorden. Planen er at slippe monstrene løs, en efter en, for at genskabe balancen på Jorden. Men det går helt galt og snart begynder en masse kæmpemonstre at hærge Jorden. Det er kun Godzilla der kan stoppe de onde monstre og dermed redde menneskeheden. Filmen er en del af Legendary's MonsterVerse som udover den førnævnte Godzilla-film også tæller Kong - Skull Island  og i 2020 kommer "Godzilla vs. Kong."

 

Filmens plot er lidt rodet, men heldigvis reddes filmen af de mageløse effekter og de mange kampe mellem monstrene. I en vigtig rolle ser vi den kun 15 år gamle Millie Bobby Brown (som mange vil kende som El fra tv-serie fænomenet "Stranger things"). Alt i alt en effektfuld monsterfilm.

 

Tags
Materialer
  • Dvd

Godzilla - king of the monsters

Fem år efter handlingen i den seneste Godzilla-film har en forsker opfundet en maskine, der kan kontakte de mange monstre som er gemt rundt omkring på Jorden. Planen er at slippe monstrene løs, en efter en, for at genskabe balancen på Jorden, men det går helt galt og kun Godzalla kan redde dagen!
Læs mere
  • Dvd

Godzilla - king of the monsters