Black Widow

07.01.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Black Widow er en supersej karakter fra superheltegruppen "The Avengers". Her får vi hendes forhistorie, og lidt mere til. Til dem med interesse i superheltefilm, mere specifikt dem, der kommer fra Marvel.

Filmen starter i 1995 i Ohio. Her møder vi et par russiske supersoldater/agenter der lever undercover sammen med deres to børn (som slet ikke er deres rigtige børn), de to piger Natasha (som senere bliver Black Widow som vi kender fra superheltegruppen "The Avengers") og Yelena. Deres mission afbrydes og de to piger sendes, af superskurken Dreykov, i træning til at blive russiske superagenter, de såkaldte "Black Widows". Så springer vi frem til 2016. Vi møder de to søstre, som er vidt forskellige steder i deres liv. Men de må arbejde sammen, og med deres to tidligere "forældre", i kampen mod Dreykov. Det er film nummer 24 i Marvel Cinematic Universe.

Tags
Materialer
  • Dvd

Black Widow (Ved Cate Shortland)

Black Widow er en supersej karakter fra superheltegruppen "The Avengers". Her får vi hendes forhistorie, og lidt mere til. Til dem med interesse i superheltefilm, mere specifikt dem der kommer fra Marvel
Læs mere
  • Dvd

Black Widow (Ved Cate Shortland)