batmanvsuperman
batmanvsuperman

Batman V Superman – dawn of justice

27.02.17
Hvem er den stærkeste? Superman eller Batman?

Batman V Superman er efterfølgeren til filmen Man of steel med samme instruktør Zack Snyder, hvilket jeg først har fundet ud af bagefter, så jeg havde godt nok i starten af filmen en følelse af, at jeg manglede noget. Følelsen forsvandt efter den første halve time, men så længe man kender til de to superhelte og har set diverse andre film med dem eller tegneserier, så kan det sagtens lade sig gøre at se denne film uden at have set den første efter min vurdering.

Ellers bliver man i filmen konfronteret med hvor forskellige de to superhelte egentlig er. 

For Batman er et menneske, mens Superman er ja… hvad er han? Det spørgsmål stiller skeptikerne i hele verden. For nogen er han en ustabil, destruktiv faktor der ikke kan kontrolleres eller vil tage ansvar for sine handlinger, mens andre ser ham som en gudelignende skabning sendt fra oven.

Kan man leve med sådan en skabning i blandt menneskene?

Et spørgsmål som også Batman stiller sig selv, mens Superman forsøger at gøre sit bedste på trods af verdens mistro.

Under hele filmen ved man bare at det forhold som der er mellem disse to superhelte er skrøbeligt. Det kommer derfor ikke helt bag på en, at efter en række manipulerende hændelser senders Batman i kollisionskurs mod Superman, hvor en kamp på liv og død begynder.

En flot action film med sprængfarlige scener og stadig med plads til at se på de to karakterer Bruce Wayne og Clark Kent udfordringer ved at have et dobbeltliv.

Filmen er fra 2016 og tager ca.2 timer og 25 min.

Tags
  • Dvd

Batman v Superman - dawn of justice

Den gale fantast, og Supermans ærkefjende, Lex Luthor puster til det i forvejen skrøbelige forhold mellem Batman og Superman, og pludseligt er Gotham City scene for en kamp på liv og død mellem de to superhelte
Læs mere
  • Dvd

Batman v Superman - dawn of justice