Sommer i Bella Vista - den store sanddyst af Lars Daneskov

11.08.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Bella er tvunget i sommerhus med sin far og sure storebror. Nu skal de rigtig slappe af, men far kan ikke helt slippe arbejdet, og det bliver da slet ikke sjovt, da fars nye kæreste dukker op. Heldigvis møder Bella drengen Carl og hans døve hund Kingo. En dag på stranden ser de en fantastisk flot sandskulptur af en krokodille, og de finder ud af, at der er en sandskulptur-konkurrence. Mon de kan få far til at deltage?

Sjov fortælling om en sommerferie, der ikke går helt efter planen. Daneskov er god til at fortælle sjove historier, som børn let kan genkende sig selv i. Her er en fraskilt far af sted på sommerferie med børnene, og så kommer hans nye kæreste pludselig. Dette scenarie kender mange børn efterhånden. At historien så er krydret med fjollede ting og begivenheder, er kun med til at gøre den sjov.

Sjov bog til højtlæsning fra ca. 6 år og selvlæsning fra ca. 9 år

Materialer
  • Bog

Sommer i Bella Vista - den store sanddyst

Af Lars Daneskov (2023)
Det tegner sig til at blive en dødssyg sommerferie, for Bella skal i sommerhus med sin storebror og far. Heldigvis er sommerlandet ikke helt så kedeligt. Sjov bog til højtlæsning fra ca. 6 år og selvlæsning fra ca. 9 år
Læs mere
  • Bog

Sommer i Bella Vista - den store sand...

Af Lars Daneskov (2023)