Frida og Fætter – skrald, støj og stinkdyr af Lars Daneskov

28.08.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Fridas underlige fætter skal bo hos hende hele sommerferien. Han har hul på strømpen, går med julesweater og har lakrids i hele ansigtet. Nu skal han ovenikøbet bo på Fridas værelse, derfor vil mor og far rydde op på hendes værelse, og smide hendes elskede tøjelefant ud. Første aften opdager Frida, at Fætter taler hele tiden, og godt tør indrømme, at han fx er bange for at sove i mørke. Da de endelig skal sove, kan Frida ikke finde sin elskede og meget stinkende tøjelefant. Sammen med Fætter må Frida i gang med en redningsaktion, der blandt andet kræver en walkie talkie, at snyde centimetermanden og hallodamen, et hemmeligt skonummer og en skraldemand ved navn Kaj.

Det er en tempofyldt velskrevet humoristisk historie. Der er mange sjove personligheder i fortællingen, der til trods for deres lidt skæve karakter, fremstår meget troværdigt. Der er farverige illustrationer, der fint understøtter det humoristiske i bogen.

Anden del i serien ”Frida og Fætter - scooter, splatbanan og solbriller” er udkommet og er lige så sjov. Højtlæsning fra 6 år. Selvlæsning for 9-11-årige.

Findes på eReolen.

Materialer
  • Bog

Frida og Fætter - skrald, støj og stinkdyr

Af Lars Daneskov (2022)
Fridas underlige fætter skal bo hos hende hele sommerferien. Det er Frida meget sur over, især fordi mor og far vil rydde op på hendes værelse og smide hendes elskede tøjelefant ud. Højtlæsning fra 6 år. Selvlæsning for 9-11-årige
Læs mere
  • Bog

Frida og Fætter - skrald, støj og sti...

Af Lars Daneskov (2022)
  • Bog

Frida og Fætter - scooter, splatbanan og solbriller

Af Lars Daneskov (2023)
Fridas far har glemt, at han har bryllupsdag, og nu vil mor tage sit gode tøj og gå. Frida og Fætter må gøre noget! Anden bog i den sjove serie "Frida og Fætter". Til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 9-11 år
Læs mere
  • Bog

Frida og Fætter - scooter, splatbanan...

Af Lars Daneskov (2023)