Detektiv Dorte og sagen om den glitrende glassko af Jane Clarke

17.04.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Detektiv Dorte og hendes hund Bob opklarer sager, hvis de da ikke lige bager cupcakes. I "Detektiv Dorte og sagen om den glitrende glassko" bliver Dorte kontaktet af prinsen fra Eventyrslottet for han skulle uddele præmien for bedste kostume til kostumeballet, men nu er vinderen forsvundet.   Der er kun efterladt en glitrende magisk sko som spor, så nu må Dorte og Bob se om de kan klare sagen?

I "Detektiv Dorte og sagen om den forsvundne bedstemor", skal Dorte og Bob hjælpe Rødhætte med at finde Bedstemor. Måske er hun taget på ferie med Den Store, Stygge Ulv lige i hælene? Når de frem inden ulven æder Bedstemor?

Sød billedbogsserie om detektiven Dorte med kendte eventyr som rammefortælling. Billedbog til oplæsning for børn på 4-6 år.

Materialer
  • Billedbog

Detektiv Dorte og sagen om den glitrende glassko

Dorte og hendes hund Bob får til opgave at finde vinderen af prinsens konkurrence "bedste kostume", da vinderen på magisk vis er forsvundet. Billedbog til oplæsning for børn på 4-6 år
Læs mere
  • Billedbog

Detektiv Dorte og sagen om den glitre...

  • Billedbog

Detektiv Dorte og sagen om den forsvundne bedstemor

Dorte og hendes hund Bob får til opgave at finde den lille Rødhættes bedstemor, da hun er forsvundet og Den Store, Stygge Ulv er efter hende. Billedbog til oplæsning for børn på 4-6 år
Læs mere
  • Billedbog

Detektiv Dorte og sagen om den forsvu...