Skandar og enhjørningetyven af A. F. Steadman

29.06.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Den 13-årige dreng Skandar bor sammen med sin deprimerede far og sin storesøster Kenna i England. Skandar er en enspænder, der ikke har nogle venner og alt for ofte må have hjælp af Kenna. Hun blev ikke en af de udvalgte enhjørningeryttere, som får lov til at knytte bånd med en nyfødt enhjørning og deltage i det årlige Kaos Cup. Det er det eneste, Skandar drømmer om. Da det endelig bliver hans tur til at gå til optagelsesprøven, bliver han nægtet adgang og tager knust hjem. Samme nat bliver han hentet af en enhjørningerytter, der tager ham med til Øen, hvor det lykkes ham at udklække sin helt egen enhjørning, hvilket giver ham ret til at starte på træningen som enhjørningerytter.

 

På øen bliver han gode venner med Mitch, Flo og Bobby, der hver har deres helt egen enhjørning, og til en prøve fastslås det, hvilket af de fire elementer; jord, ild, luft og vand, hver rytter og enhjørning passer sammen med. Men der er noget galt med Skandars enhjørning Scoundrel’s Luck og han finder ud af at de mestrer det forbudte åndeelement. Snart kastes Skandar og hans nye venner ind i en verden af episke himmelkampe, sammenstød med de vilde enhjørninger og en hel masse rænkespil. Minder om serierne om ’Harry Potter’ og ’Percy Jackson’. 

Glem alt om små, blide og lyserøde enhjørninger. Her er de både ondskabsfulde og drabelige, især de enhjørninger, som ikke har dannet bånd til en rytter. Skøn, drabelig og hæsblæsende fantasyserie med flere bind og en film er på vej. For fantasyelskere mellem 12 og 14 år.

Tags
Materialer
  • Bog

Skandar og enhjørningetyven

Af A. F. Steadman (2022)
Blodtørstige og kødædende enhjørninger klækkes hvert år på en ø fyldt med de vilde væsner. 13-årige Skandar bor på fastlandet, men håber desperat på, at han bliver en af de heldige udvalgte, som må danne et bånd med en nyfødt enhjørning. For fantasyelskere mellem 12 og 14 år
Læs mere
  • Bog

Skandar og enhjørningetyven

Af A. F. Steadman (2022)