Kristian på sporet af – Store eventyr

14.11.23
Politikens Forlags læs selv-serie kan bruges til selvlæsning og læsetræning, og forlagets ønske med læs selv-serien er, at seriens bøger skal formidle viden og dannelse og ikke mindst fremme læselysten hos børn og unge.

Det skal være sjovt og opslugende at læse, og læring skal gøres lækkert. Derfor er nørden forlaget Politikens superhelt, og som omdrejningspunkt for læs selv-serien er én af de absolutte yndlingsnørder netop Kristian Gintberg.

I Kristian Gintbergs nye læs selv-bog, Kristian på sporet af store eventyr, besøger vi månen, den internationale rumstation, er med Columbus på opdagelsesrejse og med Darwin på ekspedition for at undersøge arternes oprindelse.

Serien er skrevet på baggrund af tidligere udgivelser med et langt højere lix-tal og et højere abstraktionsniveau, og både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver er skrevet om med respekt for de oprindelige værker, og dermed tilpasset nye læsere, som endnu ikke læseteknisk er klar til de store værker. Bogen har lix 18. 

Tags
Materialer
  • Bog

Kristian på sporet af - store eventyr

Måske genkender du navnet Christoffer Columbus, men har du også hørt om fx Leif den Lykkelige? Læs bogen, og hør om forskellige eventyrere i verden. For 8-11-årige
Læs mere
  • Bog

Kristian på sporet af - store eventyr