Den forsvundne gudinde - brændt jord af Karen Ravn

02.10.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Historien foregår i det magiske land Ki´heertas. Landet er befolket med mennesker og elvere og disse har levet i fred i mange år. Men nu begynder menneskehæren ledt af Blodsbrødrene at invadere elvernes land.

Da bondefamilien Saphi finder en forvildet ung kvinde på deres gård, har de ingen anelse om, at der snart bliver vendt op og ned på deres trygge tilværelse. Panthell Saphi, hans bror Lethan og bedstevennen Jilaan rejser til højelvernes hovedstad, men det de regner med bliver en kærkommen adspredelse fra høstarbejdet, bliver et blodigt møde med krigens gru. På kort tid ændrer Panthell sig fra rolig bondesøn til frygtløs general, han møder kærligheden og skaber nye venner og fjender. For alle fra 14 år, der holder af klassisk fantasy.

Velskrevet og underholdende ny episk fantasy-serie med et klassisk plot; kampen mellem de gode og de onde, og høj og lav. Hvor blodige kampe udkæmpes, fæller dør og stærke venskaber sættes på prøve.

Tags
Materialer
  • Bog

Den forsvundne gudinde - brændt jord

Af Karen Ravn (2023)
Højelveren Panthell og hans venner kastes ud i en blodig krig, da mennesker indtager deres land, Ki'heertas. På kort tid ændrer Panthell sig fra rolig bondesøn til frygtløs general, han møder kærligheden og skaber nye venner og fjender. For alle fra 14 år, der holder af klassisk fantasy
Læs mere
  • Bog

Den forsvundne gudinde - brændt jord

Af Karen Ravn (2023)