Påfugl af Ane Bjørn

19.10.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Det er snart fastelavn og der skal findes fastelavnskostumer. I butikken med fastelavnskostumer kan Momo ikke få øjnene fra en farvestrålende og glitrende påfugledragt. Dagen efter overrasker far glad Momo med et drabeligt, brunt flyveøgle-kostume. Momo trækker i kostumet for at glæde far, men indeni føles det helt forkert. Klædt ud som flyveøgle er Momo dagen efter på vej hjem fra fastelavn og i parken møder han Fuglemanden, som viser vej til en påfugl. Det bruser i brystet, da Momo ser den smukke fugl og hjemme fortæller han begejstret far om oplevelsen. Om natten sætter far sig til at sy og næste morgen hænger der et smukt påfuglekostume klar til Momo.

Rørende og smuk billedbog om identitet og behovet for at blive set og mødt, som den man er. En billedbog for børn i alderen 5-8 år.

Historien handler især om omverdenens kønsforventninger og at finde sig selv. Det er også en oplagt bog til børnehaven og børnehaveklassen til at snakke om identitet, forskellighed og følelser.

Materialer
  • Billedbog

Påfugl

Af Ane Bjørn (2022)
Til fastelavn forelsker Momo sig i et glitrende og smukt påfuglekostume, men far overrasker Momo med et brunt og stift flyveøgle-kostume. Rørende og smuk billedbog om identitet og behovet for at blive set og mødt, som den man er. En billedbog for børn i alderen 5-8 år
Læs mere
  • Billedbog

Påfugl

Af Ane Bjørn (2022)