Modig som en løve af Erika Meza

14.03.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Billedbogen starter med, at vi møder en pige som uanset hvor hurtigt hun køre eller hvor hun løber hen, så har hun sin modige løve med sig. Pigen har brug for løvens mod, når hun bliver genert, måske har gjort noget, hun skammer sig over eller ikke kan sove om natten. En dag skal de på legepladsen og prøve den nye rutsjebane. Da de endelig kommer op på toppen af rutsjebane, kan pigen se, at løven er bange. Måske har løven også brug for at pigen er modig? Billedbog om at være modig og hjælpe hinanden for 3-6-årige.

Illustrationerne er hyggelige, charmerende og holdt i varme farver. Løven er stor, gul, orange og ser meget blød og dejlig ud. Pigen har store brune krøller og disneyøjne. Fokusset i bogen er på følelsen modig, og bogen kan bruges til at snakke om hvad det vil sige at være modig. Man kan vælge at være modig og man kan hjælpe hinanden til at være modig.

Materialer
  • Billedbog

Modig som en løve

Af Erika Meza (2023)
Pigens bedste ven er en stor modig løve. Løven hjælper pigen, når hun har brug for at være modig. En dag er det løven, der har brug for, at pigen er modig. Billedbog om at være modig og hjælpe hinanden for 3-6-årige
Læs mere
  • Billedbog

Modig som en løve

Af Erika Meza (2023)