Jeg er Manto af Silja Okking

24.07.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Der er gået et år siden det blodige slag, hvor den onde troldmand blev slået, og Saga forsvandt tilbage til vores verden. Manto, vores hovedperson i denne bog nr. 2, spillede en vigtig rolle under det store og blodige slag, der tilsyneladende genetablerede freden i Assuldúr. Manto savner Saga, og han plages af mærkelige drømme og syn om et andet liv. Samtidig keder han sig i farens smedje, og har svært ved at acceptere, at han skal leve et stille liv som smed.

Da en døende havfrue dukker op i Mantos havneby, bliver det starten på en farefuld rejse, hvor Manto må følge sine mærkelige drømme og syner. Her møder han en pige, der får stor betydning for hans skæbne. Ikke alle vil ham det godt og Manto må lære at stole på sig selv for at finde vej i en verden, hvor intet er, som det ser ud. Det viser sig, at mysteriet hænger sammen med Assuldúrs oprindelse, og at hans mor var på sporet af noget, før hun døde.

”Jeg er Manto” handler om forventningspres og modet til at gå sin egen vej. En historie om at se sine dæmoner i øjnene - i en verden, hvor dæmoner har det med at være lyslevende og livsfarlige! Dansk fantasy til alle, der elsker at forsvinde ind i en eventyrlig verden fuld af mystik, spænding og livsfarlige fjender! Fantasy-serie for 11-13-årige.

Tags
Materialer
  • Bog

Jeg er Manto

Af Silja Okking (2023)
Der er gået et år siden det blodige slag, hvor den onde troldmand blev slået, og Saga forsvandt tilbage til vores verden. Manto keder sig som smedelærling, og plages af mærkelige drømme. Er det virkelig Mantos skæbne at blive smed? Fantasy-serie for 11-13-årige
Læs mere
  • Bog

Jeg er Manto

Af Silja Okking (2023)
  • Bog

Jeg er Saga

Af Silja Okking (2021)
Under et rollespilsstævne vågner pigen Saga op i en verden med magi, elvere, orker og dværge. Hvordan vil det lykkes Saga at finde tilbage til sin egen verden? En fantasyfortælling for børn i alderen 11-13 år
Læs mere
  • Bog

Jeg er Saga

Af Silja Okking (2021)