Hannah og hestene - klar, parat, ridestart! Af Sara Ejersbo

11.08.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Ingen fra Hannahs familie ved noget om heste og der er heller ingen i klassen, der forstår hende. Hun har altid drømt om at lære at ride, men der er lang venteliste til rideskolens begynderhold. Tør hun melde sig på et hold for let øvede eller bliver hun bare helt til grin?

I "Hannah og hestene - klar, parat, ridestart!" kommer Hannah endelig på et hold og skal have sin første ridetime sammen med ryttere, der allerede har redet et stykke tid. Heldigvis bliver hun taget godt imod på holdet.

I ”Hannah og hestene - stævne på rideskolen" bliver hun alligevel usikker på om hun kan være med, når nu hun lige er startet til ridning. Måske kan hun finde på noget helt andet, som hun kan lave på stævnedagen? Bagerst i bøgerne er der aktivitetsforslag og spørgsmål til handlingen.

Fin ny hesteserie om at starte med ridningen helt fra bunden, om venskabet med hestene og de andre ryttere ikke mindst. Sara Ejersbo kender selv til hesteverdenen, hvilket bestemt kan mærkes. Hun står også bag den letlæste hesteserie "Ponyklubben". Hesteserie om venskaber og ridning for 10-12-årige.

Tags
Materialer
  • Bog

Hannah og hestene - klar, parat, ridestart!

Af Sara Ejersbo (2023)
Hannah har altid drømt om at gå til ridning. Men der er lang venteliste til rideskolens begynderhold. Tør hun melde sig på et hold for let øvede eller bliver hun bare helt til grin? Hesteserie om venskaber og ridning for 10-12-årige
Læs mere
  • Bog

Hannah og hestene - klar, parat, ride...

Af Sara Ejersbo (2023)
Sara Ejersbo: Hannah og hestene - stævne på rideskolen
  • Bog

Hannah og hestene - stævne på rideskolen

Af Sara Ejersbo (2023)
Hannah er faldet godt til på rideskolen og kæmper for at lære at ride. Men da der skal være stævne på rideskolen tør hun alligevel ikke rigtigt risikere at blive til grin over for de smarte, dygtige ryttere. Hvad skal hun så gøre? Hesteserie om venskaber og ridning for 10-12-årige
Læs mere
  • Bog

Hannah og hestene - stævne på rideskolen

Af Sara Ejersbo (2023)