En god piges guide til mord af Holly Jackson

27.03.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Alle i Kilton kender historien, der for evigt forandrede byen. For fem år siden blev 17-årige Andie Bell bortført og dræbt af sin kæreste, Sal Singh, der derefter begik selvmord. Alle er overbeviste om, at sagen er opklaret og lukket, men for Pip er den først lige begyndt. I sin afsluttende projektopgave vil hun afdække fakta og vidnesbyrd, der vil tvinge politiet til at genåbne sagen og finde den rigtige morder. Besat af historien slår hun sig sammen med Sals bror Ravi, der ligesom Pip er fast besluttet på at afdække sandheden. Men mørke hemmeligheder og løgne lurer lige under overfladen og listen over mulige gerningsmænd bliver hele tiden længere. Ravi og Pip har stukket hånden i en hvepserede og nu er spørgsmålet, hvor mange hemmeligheder der bliver afsløret under vejs?

Spændende og dramatisk Young adult-krimi, med masser af mulige gerningsmænd og plot turns undervejs. Pip er et sjovt og skævt bekendtskab og på trods af det seriøse plot er der også tid til veninder, familiehygge og en smule romantik.

For alle læsere af hæsblæsende YA-krimier fra ca. 15 år

Tags
Materialer
  • Bog

En god piges guide til mord

For 5 år siden forsvandt en ung kvinde fra den by hvor 17-årige Pip bor og hendes kæreste begik efterfølgende selvmord = sagen opklaret. Men Pip har altid tvivlet og nu vil hun finde ud af, hvad der virkeligt skete den aften. Det bliver dog mere kompliceret og langt farligere end Pip nogensinde havde forstillet sig. For alle ...
Læs mere
  • Bog

En god piges guide til mord