De glemte vogtere – tidsdyret af Andreas Boeskov

24.07.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

De Glemte Vogtere er en fantasyserie om en gruppe børn, der bekæmper ondskab med tankens og fantasiens kraft. Ved hjælp af deres fantasi kan de rejse i hele verden, styre elementerne og bekæmpe det utal af monstre, der konstant dukker op rundtomkring og truer den intetanende menneskehed.

Dette er 2. bog i serien om ”De glemte vogtere”. Efter den dramatiske slutning i forrige bind vender Asger og hans venner snart tilbage til deres vante gænge som monsterjægere, og alt synes næsten som det plejer. Men en dag begynder Alba at opføre sig sært igen, som om hun er kommet på sporet af noget særligt, hun ikke ønsker at dele med de andre. Hendes opdagelse vil snart sende Asger på et kæmpe eventyr, som han muligvis ville ønske, han kunne slippe for.

Det er en meget imponerende bedrift at lave en fortsættelse til en debut, som er så velstøbt og spændende, som denne bog er. Den har alle elementer, som gjorde seriens første bog så god, og formår at opbygge et større univers og en mere dramatisk slutning ovenpå. Mon ikke der kommer flere bind?

For alle over 10 år, som kan lide fantasy.

 

Tags
Materialer
  • Bog

De glemte vogtere - tidsdyret

Af Andreas Boeskov (2023)
Asger og de andre vogtere forsøger stadig at redde verden fra forskellige mærkværdige monstre. Lige indtil den dag, hvor Alba kommer på sporet af noget højst usædvanligt. Den spændende fortsættelse af "De glemte vogtere" for alle over 10 år, som kan lide fantasy
Læs mere
  • Bog

De glemte vogtere - tidsdyret

Af Andreas Boeskov (2023)
  • Bog

De glemte vogtere

Af Andreas Boeskov (2022)
Asger elsker at tegne mærkelige væsner, men en dag dukker uhyrerne fra hans tegninger op i virkeligheden, og en mystisk flok børn med vilde kræfter redder ham ud af det blå. Men hvem er de, og hvorfor har Asger så svært ved at huske dem bagefter? For alle over 10 år som kan lide fantasy
Læs mere
  • Bog

De glemte vogtere

Af Andreas Boeskov (2022)