Alene hjemme af Sara Ejersbo

18.10.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

En gyserfortælling i den nye serie "Velkommen til Mørke", der indgår i serien "Læs Løs 7". Vi følger far, mor, Hugo og Ida, som flytter til en lille landsby fra en storbylejlighed for at få mere plads og nye muligheder. Byen ser hyggelig ud på ydersiden, men der gemmer sig noget uhyggeligt fra tidligere tider. Den lille familie flytter ind i et gammelt og nedlagt børnehjem. Der er ulvefælder i haven og en gravsten fra 1898 i baghaven, samtidig med at en pige i rød frakke går rundt. Børnene fornemmer det hele, mens de voksne intet mærkeligt mærker og ser. Gys fra 9 år.

Her er, hvad en god gyserfortælling bør indeholde - ulve med gule øjne, en pige der går igen, gravsten, en dyb og mørk kælder og masser af uhyggelig stemning. Spændende læsning for alle der elsker gys.

Ligner: Ånden i glasset eller prøv serien "Koldt blod" 

Tags
Materialer
  • Bog

Alene hjemme

Af Sara Ejersbo (2022)
Et gammelt børnehjem, en pige i en rød frakke, en ulv i en fælde og en dyb uhyggelig kælder. Det er hvad Hugo og Ida møder, da de flytter til Mørke med deres forældre. Der er ondskab på spil. Gys fra 9 år
Læs mere
  • Bog

Alene hjemme

Af Sara Ejersbo (2022)
  • Bog

Piv & Ånden i Glasset

Af Nina Sahl (2015)
Piv og Sabine, der er kusiner og bedsteveninder, er taget med klubben på koloni i vinterferien til en gammel herregård i Sønderjylland. Som på andre gamle herregårde er der husspøgelser. Men hvad skal pigerne gøre, da en ung mands ånd beder om hjælp, da de leger ånden i glasset?
Læs mere
  • Bog

Piv & Ånden i Glasset

Af Nina Sahl (2015)
  • Bog

De forsvundne børn

Ni børn er forsvundet under mystiske omstændigheder. Tobias og Simone bliver gode venner med en blind mand, der er flyttet ind i nabohuset. Simone opdager at den blinde mand ikke er hvad han giver sig ud for
Læs mere
  • Bog

De forsvundne børn