Sylvia Douyé: Magiline - En dag bliver jeg fantastikolog!

09.09.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Tegneserie om Magiline, som rejser til øen Von for at lære om magiske væsener. Hun skal være der hele sommeren, fordi hun gerne vil være fantastikolog.

På Von er der en skole for børn og unge, som kommer for at blive fantastikologer - det vil sige specialister i alle de mystiske skabninger som omgiver dem, som fx feer, enhjørninger og magiske fugle. De bliver undervist af zoologen Archibald Balzar, som er gammel og skrap og som ved alt om væsenerne. Allerede i første time bliver de kaldt ud for at hjælpe en gorgon, som ligger bevidstløs udenfor. Men hende der tilkalder dem er vist vampyr, og hvordan kan hun færdes ude ved højlys dag?

Der er også alle de andre deltagere på holdet, som Magiline må forholde sig til. Der opstår både forelskelser, intriger, fjendskaber og venskaber. Og da nogle af deltagerne forsvinder på mystisk vis, opdager Magiline noget om sig selv, som hun ikke anede!

Kan læses fra 9 år og opefter.

Materialer
  • Tegneserie

En dag bliver jeg fantastikolog!

Tegneserie om Magiline, som rejser til øen Von for at lære om magiske væsener. Hun skal være der hele sommeren, fordi hun gerne vil være fantastikolog. Hun kommer også til at lære noget nyt om sig selv! Fra 9 år
Læs mere
  • Tegneserie

En dag bliver jeg fantastikolog!