Thomas Brunstrøm og Sophie Squid: En blodig weekend

25.04.22
Anbefalet af Hanne Jensen

 

Tvillingerne Hans og Grete (nej, ikke dem fra eventyret) på 10 år skal skrive en projektopgave, og har kun en weekend til det. De vil ikke skrive om det projekt, som gik galt, en robot, som hedder Frank og nu bor hos deres bedstefar, og robotten har set Den store Bagedyst, og nu bager de tørreste kager, man har smagt.

Bedstefar ringer efter hjælp og Hans og Grete løber over til bedstefar, som har haft besøg af en vampyr, som er meget vild med hans blod, fordi han har blodtype X. Børnene bygger først en hvidløgsfalafel maskine som de skyder vampyren med og de stjæler vand til en vandpistol fra kirken. Intet går som de har planlagt.

Historien er krydret med bedstefars oplevelser – lige fra skyttegravene under første verdenskrig til guldgravning i Transsylvanien, og er bedstefar egentlig gammel nok til at være med i første verdenskrig?

TO PÅ TI er en sjov og vanvittig serie af Thomas Brunstrøm (Sallys far) og Sophie Souid (Alf & Bjørn redder verden). Serien er gennemillustreret i farver af Kim Dalsgaard. ”En blodig weekend” er anden del i serien TO PÅ TI.

Fra ca. 7 år

Materialer
Thomas Brunstrøm, Sophie Souid: En blodig weekend
  • Bog

En blodig weekend

Hans og Grete skulle egentlig bruge weekenden på et vigtigt skoleprojekt, men må straks ændre planer, da Bedstefar ringer efter hjælp. Han er blevet angrebet i sit eget hjem - og så endda af en vampyr! Sjov, ballade og skøre forviklinger for børn fra 7 år og op
Læs mere
  • Bog

En blodig weekend

Thomas Brunstrøm, Sophie Souid: En monstervild ide
  • Bog

En monstervild ide

Mor og Far er på ferie, og Hans og Grete skal passes af Bedstefar. Routeren er slukket, køleskabet fyldt med grøntsager og listen over pligter er uendelig. Da Hans ved en fejl kommer til at bygge et monster, går det hele fra slemt til værre. Sjov, ballade og skøre forviklinger for børn fra 7 år og op
Læs mere
  • Bog

En monstervild ide