Kasper Lapp: Verdenen Nedenunder

02.05.22
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Få dage før han skal bestige tronen i kongeriget Mytopia, falder kongesønnen Vikto ud over kanten og ned i Verdenen Nedenunder. Hvordan skal det lykkes ham at finde vej op til Mytopia igen? En anderledes fantasyfortælling for 10-13-årige.

I det svævende kongerige Mytopia er Kong Kalos død under en jagtulykke. Om få dage skal hans søn Vikto krones som landets nye konge. Vikto føler dog ikke, at han er klar til at blive konge. Sammen med sin tvillingebror Malos tager han ud til kanten for at lege. På mystisk vis falder Vikto ned i Verdenen Nedenunder. Han overlever faldet, men befinder sig nu i en fremmed verden, hvor dyrene kan tale. Vikto beslutter at finde vej tilbage til Mytopia. På sin rejse møder han mange sære væsner, fx en hare i rustning, en hjort med en armbrøst, en flok rotter, et hvidt dragelignende væsen og ikke mindst to grobblere med blå hud. Men ikke alle væsner vil ham det godt. Et spørgsmål, der trænger sig på, er om det var Malos som skubbede Vikto ud over kanten?

Underfundig og opbyggelig fortælling sat i en fantasyverden fuld af overraskelser. Et gennemgående tema i historien er, at man i mødet med det fremmede lærer meget om sig selv.

Materialer
  • Bog

Verdenen Nedenunder

Af Kasper Lapp (2021)
Få dage før han skal bestige tronen i kongeriget Mytopia, falder kongesønnen Vikto ud over kanten og ned i Verdenen Nedenunder. Hvordan skal det lykkes ham at finde vej op til Mytopia igen? En anderledes fantasyfortælling for 10-13-årige
Læs mere
  • Bog

Verdenen Nedenunder

Af Kasper Lapp (2021)