Neil Gaiman: Coraline

23.12.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard

Coraline er netop flyttet ind i en ny lejlighed i et gammelt hus sammen med sine forældre. Coraline keder sig. Hendes forældre arbejder hele tiden og har ikke tid til at lege med hende. Hun begynder at gå på opdagelse i deres nye hus og haven, der hører til. I stuen finder hun en dør, der ikke fører nogen steder hen. Der er blot en murstensvæg. Hendes mor siger, at der engang har været en indgang til lejligheden ved siden af. En dag da Coraline nysgerrigt åbner døren, er der en mørk gang bagved, der fører ind til en parallel verden, hvor hendes anden mor og far venter på hende. Den parallelle verden ligner virkeligheden, men den anden mor er en heks, der ikke vil lade Coraline gå igen. For at vinde sin frihed og finde sine forældre må Coraline spille et spil med sin anden mor.

En superflot udgave af Neil Gaimans klassiker. Historien er smukt illustreret af Aurélie Neyret, hvis illustrationer passer perfekt til uhyggen i fortællingen. Højtlæsning fra 8 år og selvlæsning fra 11 år.

Materialer
  • Bog

Coraline (Ill. Aurélie Neyret)

Af Neil Gaiman (2021)
Coraline er netop flyttet ind i en ny lejlighed sammen med sine forældre. Hun elsker at gå på opdagelse, og bag en dør i stuen finder hun en indgang til en parallel verden. Højtlæsning fra 8 år. Selvlæsning fra 11 år
Læs mere
  • Bog

Coraline (Ill. Aurélie Neyret)

Af Neil Gaiman (2021)