Mikkel Wendelboe: Stjernedrømme

06.09.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

”Et majestætisk fartøj, der strøg igennem rummet på jagt efter uret og uretfærdighed, med en kaptajn så modig og stærk, at selv asteroidekæmperne gemte sig for ham. Skæbnekløver var de svages beskytter, og de uskyldiges frelser. Besætningen var helte hvis lod det var at frelse godhedens navn, og de gav gladelig deres liv for den gode sag. Deres tørst efter retfærdighed blev kun overgået af deres mægtige og mystiske kræfter. Mægtige og sælsomme kræfter. Evner, der kan omforme universet og omgøre uret til ret. Uretfærdighed til retfærdighed. Når alt håb synes ude, så kommer Skæbnekløveren og hendes besætning til undsætning.”

Sådan lyder myten om Skæbnekløver, og for pigen Emilia, der lever i en verden, hvor alting er meget styret, lyder det som et rent eventyr. Tag med hende på et vildt rumeventyr. Sci-fi for dig over 14 år.

15-årige Emilia bor på planeten Lyra og er datter af en embedsmand i Føderationens administration og kan se frem til et trygt og sikkert liv. Det forventes at hun følger i sin fars fodspor og bliver ansat i Føderationens administration, når hun er færdig med skolen.

Men alligevel drømmer hun om et andet liv med stjerner, rejser og hurtige rumskibe. Da den vilde og uforudsigelige pige Stacey starter i hendes klasse, ændres alt, og Stacey får hende til at gøre ting, hun aldrig tidligere ville have turdet.

Men hun opdager også sprækker i den ellers så trygge verden på Lyra. Hvorfor er der pludselig sikkerhedscheck på skolen, hvem stjæler fra rektors kontor, og hvem er den tavse og stærke Marcus, som Stacey har med sig? Bogen er første bind i serien "Stjernekløver".

Finde på eReolen GO

Materialer
  • Bog

Stjernedrømme

15-årige Emilias fremtid er i faste rammer på den trygge og velordnede planet Lyra. Men så en dag dukker der en meget mystisk pige op på skolen, og der vendes op og ned på alt i Emilias verden. Tag med hende på et vildt rumeventyr. Sci-fi for dig over 14 år
Læs mere
  • Bog

Stjernedrømme