Maja Plesner: Ekstremt Rig

02.02.22
Anbefalet af Hanne Jensen

Har du hørt om Bill Gates, Mark Zuckerberg og Jeff Bezos? De er nogle af verdens allerrigeste mennesker. De er ekstremt rige og kan købe lige, hvad de ønsker sig - og mere til. Måske endda lykke. Det er ikke altid lykke at være rig. Der følger trusler, kidnapninger og evig jagt af medierne.

I denne bog kan du læse meget mere om, hvordan de blev rige, hvad de bruger deres penge på, og hvad der kan være udfordrende ved, at nogen er meget rige, mens andre er fattige.

Bogen fortæller også om, hvordan man kan blive rig, det er ikke bare så ligetil, men den giver nogle gode fif til, hvordan man kan begynde med at spare.

Man kan læse om Elon Musk – verdens rigeste mand, som blev drillet som barn, fordi han var speciel og tænkte over fremtiden og hvad der ville ske. Han må have tænkt meget over det, for det er ham der har lavet bilen Tesla, som bl.a. har gjort ham megarig, og har givet penge til at bygge rumraketter. Prøv lige at læse hvordan han vil begraves.

Findes på eReolen.

Materialer
Maja Plesner: Ekstremt rig
  • Bog

Ekstremt rig

Af Maja Plesner (2021)
Fagbog om rigdom og de rigeste mennesker i verden fx Elon Musk og Mark Zuckerberg. I serien "Rød fagklub" til 10-13-årige
Læs mere
  • Bog

Ekstremt rig

Af Maja Plesner (2021)