Uha, en bog!
Uha, en bog!

Lorenz Pauli: Uha, en bog!

04.03.19
Læst af bibliotekar Anna Kristensen

Jeppe har fået en bog. En RIGTIG bog! Han vil gerne have den læst op, og derfor spørger han Annemette, om hun vil gøre det. Det vil Annemette godt, så hun lægger sin mobiltelefon til side. Men hun ved faktisk ikke rigtig, hvad hun skal stille op med bogen. Den siger jo ingenting! Og hvor kan man swipe, og hvor kan man slukke, hvis det skulle blive for uhyggeligt?  Og hvorfor kan man ikke forstørre billederne ved at lægge sin tommel – og pegefinger på illustrationerne og trække dem fra hinanden?  Jeppe må vise hende, hvordan man gør – man skal bladre i bogen, og man skal starte med at læse i bogens øverste venstre hjørne. Og når man læser i en bog, kan alting ske.

Det lykkes Annemette at læse bogen for Jeppe, og det er en lidt for spændende historie om en mus, et monster og en trehovedet drage.

En skøn billedbog om de muligheder, der ligger i at læse en rigtig bog. Man kan slet ikke selv vælge, hvad der nu skal ske. Handlingen er givet på forhånd -  den kan man ikke lave om på – men man skal bruge sin fantasi. Og det har vi i grunden alle sammen godt af.

Materialer
  • Billedbog

Uha, en bog!

Billedbog. Jeppe har fået en bog. En bog er en lidt underlig ting synes Annemette, men hun hjælper ham med at læse den
Læs mere
  • Billedbog

Uha, en bog!