Forfædrenes talisman
Forfædrenes talisman

Linette Harpsøe: Forfædrenes talisman

11.06.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

Første bog i fantasyserien "Skæbneløs". Madiga skal være Nationens nye seer, og Arki er echostammens høvdingeprinsesse. Deres skæbner er bundet sammen, uden at de ved det, og de må finde deres egne veje. Fra 12 år

Vi følger skiftevis Arki og Madiga. Arki, prinsessen af Echostammen, plages af drømme om sorte krigere og en ildspyende drage, der brænder hendes landsby til grunden. Kun Forfædrenes talisman kan hjælpe dem mod den kommende krig. Problemet er bare, at talismanen tilhører Theanerne, et folk som Echostammen har forvist på grund af deres evner. Arki beslutter sig til at rejse til Theanerne for at få fat i Forfædrenes Talisman. Madiga er datter af Nationens seer, og skal efter moderens død være den nye seer. Den skæbne forpurrer den magtsyge Serif, der sender alle der tør, heriblandt hendes tvillingebror, afsted til Dragernes Bjerg for at danne slægtskab med en drage, og derved blive det nye orakel. Madiga føler sig skæbneløs og tager derfor afsted. Det bliver en farlig rejse for begge piger, der må træffe vanskelige valg undervejs. Der hersker stor mistro mellem folkene i landet Etyral, og det er op til Madiga og Arki at gennemskue, hvordan de redder landet Etyral fra undergang.

Solid fantasy, der handler om at finde sin egen vej i en traditionsbundet verden med fremmedfrygt og skel mellem folk. Anden del i serien ”Den blå portal” er udkommet.

Materialer
  • Bog

Forfædrenes talisman

Fantasy. Echostammens prinsesse, Arki, plages af drømme om en drage, der brænder hendes landsby til grunden. Madiga skulle efter sin mors død have været Nationens nye seer, men det bliver forpurret, og hun tager til Dragernes Bjerg. Deres skæbner er bundet sammen, men kan de forhindre Etyrals undergang?
Læs mere
  • Bog

Forfædrenes talisman

  • Bog

Den blå portal

Fantasy. En frygtelig sygdom hærger i Etyral, og de smittede ligger for døden uden at dø. Noget har rykket ved balancen mellem de levendes og de dødes verdener. Arki og Madigas skæbner er igen flettet sammen i kampen mod den ondskab, der spreder sig
Læs mere
  • Bog

Den blå portal