Geminiforbandelsen: en episk fortælling om tis og trolddom
Geminiforbandelsen: en episk fortælling om tis og trolddom

Kim Ace Nielsen: Geminiforbandelsen: en episk fortælling om tis og trolddom

21.07.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Den 13-årige forældreløse Rasmus lever et ret ensomt liv hos sine plejeforældre, som han er boet hos siden, han var 3 år gammel. Plejefamilien består af Vita og Bjørn, samt den 16-årige Troels og lille Roberta, som er noget af en krudtugle. Rasmus har ingen venner, han bliver mobbet af Troels, han tisser i sengen om natten, og i det hele taget er livet lidt træls.

Det ændrer sig den dag, hvor den seje Lyxander, kaldet Xander, flytter ind i huset lidt længere nede ad vejen. De to drenge bliver hurtige venner og under en klasseudflugt med en frygtet overnatning finder Rasmus ud af at de to drenge har det samme utætte problem. Selvfølgelig skal man på natløb, når man er på lejrskole, men det bliver ikke et almindeligt natløb, for de to drenge bliver pludselig jagtet af et gigantisk kattelignende monster. 

Under deres flugt bliver begge drenge suget ind i en anden verden, Erytnevia, landet med de 2 måner. Her eksisterer enorme monstre og magi, men landets borgmester holder befolkningen fanget af sort magi, og drengene kastes ufrivilligt ind i kampen mod uretfærdighederne, godt hjulpet af Eneboeren Atamai og kæmpelossen Raja.

Forfatteren Kim Ace Nielsen er egentlig musicalperformer og spillede rollen som Tarzan på Fredericia Teater, men så kom corona og satte en stopper for det. Det gav ham dog mulighed for at skrive denne fantastiske bog, som har været 13 år undervejs. Anden del i serien ”Geminiforbandelsen: En episk fortælling om kujoner og kæmpeorme” er allerede udkommet.

Kan læses fra 8 år og opefter.

Materialer
  • Bog

En episk fortælling om tis og trolddom

Af Kim Ace (2021)
Fantasy-nørden Rasmus har aldrig haft en rigtig ven. Men da Xander flytter til byen opstår et helt særligt venskab mellem de to drenge, da flugten fra et skrækindjagende monster ender i en helt anden verden, end den de kender. En verden fyldt med magi, frygt og hemmeligheder. For 8-12-årige fantasyfans
Læs mere
  • Bog

En episk fortælling om tis og trolddom

Af Kim Ace (2021)