Katja Vesselbo Døssing: 7 gode råd, hvis du absolut skal på skiferie, fordi din farfar har vundet i lotto

01.12.21
Anbefalet af Hanne Jensen

Når ens farfar vinder i Lotto og forærer familien en skiferie, med luksuslejlighed med udsigt over bjergene og med spa, så burde man da være lykkelig, men det er 11-årige Hugo ikke, for alt hvad der kan gå galt - går galt.

Det hele starter med at Fru Jørgensen, som skal passe familiens hund Bølle, ikke kan passe ham alligevel, da hun er blevet syg med blindtarmsbetændelse, og Bølle skal med, på en tur, som hunde ellers ikke er vilde med.

Hugo lufter Bølle udenfor lufthavnen, samler pøllen op, men glemmer at putte posen i skraldespanden og får den med i flyet. Og her starter løjerne så.

Læs den og mød en farmor, der altid har mad og slik i tasken, en lillesøster der hedder Clara, men bliver kaldt Klaus, fordi hun ikke har hår på hovedet, lillesøster må ikke ha’ lov at få mad eller drikke under hverken køre- eller flyvetur, da hun ellers bliver dårlig og kaster op, og tisser i bukserne, hvis der ikke lige er et toilet i nærheden. En storesøster som altid leder efter wi-fi eller 4G på toppen af en snedrive, en far som tjener tusinde af kroner hver dag på aktier på sin telefon – og taber dem ligeså hurtigt igen, en farfar som lokker Hugo til at køre på kælk ned af den sorte piste, for at filme at han selv kører baglæns ned på ski på rigtige bjerge, og ikke de små norske bakker, som kammeraten Bent kører rundt på.

En sjov bog, som er egnet til oplæsning fra 8 år, og selvlæsning fra 10 år.

Findes på eReolen, både som lyd og e-bog.

Materialer
  • Bog

7 gode råd hvis du absolut skal på skiferie, fordi din farfar har vundet i lotto

Her får du 7 gode råd, hvis du er så uheldig, at din farfar vinder i lotto, og du absolut skal med hele familien på skiferie til Italien. Gør dig klar til den værste skiferie ever. Selvlæsning fra 10 år og højtlæsning fra 8 år
Læs mere
  • Bog

7 gode råd hvis du absolut skal på sk...